لیست اختراعات شهرام شيشه


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1393/05/17
خلاصه اختراع:

نوشيدني تخميري پروبيوتيك از طريق تلقيح باكتري هاي پروبيوتيك توليد شد. ابتدا مخلوط آب زرشك و آلبالو در دماي ℃80 به مدت 15 دقيقه پاستوريزه شد. بعد از خنك شدن، پروبيوتيك ها با تراكم اوليه 10 به توان 6 و 7 cfu/ml در نسبت هاي مختلف به نوشيدني در دو غلظت 5% و 10% اضافه شدند و براي انجام عمليات تخمير در دماي ℃30 به مدت 72 ساعت انكوباتور گذاري شدند. بعد از اين زمان به يخچال با دماي ℃4 منتقل و براي 4 هفته در اين شرايط نگهداري شد.

موارد یافت شده: 1